Вночі Львівщину атакували 10 «Шахедів»

3962 0
Силам ПвК «Захід» вдалося збити усі дрони ворога.
Фото умовне

Фото умовне

У ніч на 25 травня росіяни атакували Україну ударними дронами «Shahed-136/131». До Львівської області долетіли 10 безпілотників. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«ПвК «Захід» на Львівщині спрацювало стовідсотково. Влучань в об‘єкти нема, жертв чи постраждалих також нема. Окремо дякую жителям області, які дотрималися інформаційної гігієни і не публікували своїх здогадок, бо це могло допомогти ворогу», –  зазначив він.

Зазначимо, що загалом вночі зафіксовано пуски 36 баражуючих боєприпасів з північного та південного напрямків. Усі цілі вдалося збити Силами української ППО. Імовірно, ворог намагався уразити критичну інфраструктуру України.

Нагадаємо, що противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. 

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!