Київ

Вночі росіяни били по Києву ракетами. Наслідки атаки

1006 0
Це була вже тринадцята повітряна атака росіян на Київ у травні.
Бомбардувальник Ту-95МС. Фото з відкритих джерел

Бомбардувальник Ту-95МС. Фото з відкритих джерел

В ніч на 26 травня росіяни атакували Київ крилатими ракетами. Сили ППО відбили атаку, уламки ракет впали у Оболонському і Шевченківському районах. Про це повідомляє КМВА.
 
«Цього разу атака була здійснена зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, з району Каспію, ймовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555. За попередньою інформацією, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва були виявлені і знищені!», - заявив начальник КМВА Сергій Попко.
 
Він додав, що внаслідок падіння уламків в Оболонському районі, зафіксовано пошкодження даху одного з торговельно-розважальних центрів, без займання і критичних руйнувань. Окремі фрагменти впали просто на територію ТРЦ. На паркінгу в іншій частині району пошкоджені автомобілі.
 
Також зафіксовано падіння уламка на приватний будинок в Шевченківському районі. Пошкоджено дах та вікно. Попередньо, постраждалих немає. Інформація уточнюється.
 
Повітряна тривога в Києві тривала з 03:02 до 05:34.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!