Водії електротранспорту Львова будуть продавати місячні проїзні картки

3946 0
Придбати місячну картку на проїзд у водія можна буде вже завтра.
фото: Гал-інфо

фото: Гал-інфо

Від завтра місячні проїзні картки можна буде придбати у водіїв електротранспорту Львова. Про це повідомив на брифінгу директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович.

За його словами, у водіїв будуть спеціальні валідатори, щоб зазначити дату придбання картки. Купити місячний проїзний у водія можна буде лише без решти.

Читайте також: Пільговий проїзний у Львові також можна буде купити онлайн

Окрім того, місячні картки (загальні та пільгові) вже можна придбати через QR-коди у трамваях і тролейбусах, а також на сайті http://tickets.lvivelectrotrans.com.ua/ (поки що у тестовому режимі).

Нагадаємо, що з 1 жовтня у Львові зросла вартість місячних карток на проїзд у електротранспорті, а також принцип їхньої роботи. Відтепер вони діють упродовж 30 днів з дня придбання, а не впродовж календарного місяця.

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!