Політична реклама

Водіїв Львова попереджають про погіршення погодніх умов

1344 0
Найближчим часом у Львівській області очікується різке погіршення погодних умов – зниження температури, дощ та мокрий сніг.

Парцівнки ДАІ просять всіх учасників дорожнього руху бути надзвичайно уважними та обережними, повідомила прес-служба управління.

За повідомленням Українського Гідрометцентру, у понеділок, 25 листопада, температура повітря впродовж доби – від 3° морозу до 2° тепла. Синоптики прогнозують дощ із мокрим снігом. 

Наступного дня, 26 листопада, температура повітря вдень знизиться до - 0-5° морозу, також можливий сніг та мокрий сніг. 

Державтоінспекція Львівщини закликає усіх водіїв не зволікати із підготовкою до зими. Радять ретельно перевірити технічний стан автомобіля, зокрема, справність гальм, зовнішніх світлових приладів, систем обігріву та охолодження. Також слід подбати про заміну гуми на зимову.

Закликають також дотримуватися Правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, уникати ризикованих маневрувань. У випадку погіршення погодних умов просять бути особливо обережними на спусках та підйомах, шляхопроводах, заздалегідь знижувати швидкість, наближаючись до пішохідних переходів та біля шкіл, не забувати користуватися пасками безпеки, обов’язково нагадувати про це пасажирам.

Як повідомляло Твоє місто, вартість заміни зимових шин стратує від 300 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!