Водій в’їхав у зупинку громадського транспорту в центрі Львова

1774 0
Ніхто з перехожих внаслідок ДТП не постраждав.
Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Сьогодні, 14 січня, зранку на проспекті Свободи водій позашляховика в’їхав у зупинку громадського транспорту. Ніхто з перехожих внаслідок ДТП не постраждав. Про це повідомила патрульна поліція Львівської області. 

Згідно з зведенням поліції, водій Opel Astra перевищив швидкість та не слідкував за дорогою, внаслідок чого автівку почало заносити. Таким чином вона зіткнулась з автобусом, по інерції збила два дорожні знаки та в’їхала у зупинку громадського транспорту. 

Читайте також: На Львівщині п'яний водій збив насмерть пішохода та втік

Наразі на водія склали протокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. 

Нагадаємо, що нещодавно внаслідок ДТП на Львівщині постраждало двоє дітей. 

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!