Київ

Водію, який збив нацгвардійців на блокпосту, повідомили про підозру

597 0
Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водію автомобіля «Volkswagen» за фактом смертельної ДТП, в результаті якої один військовослужбовець загинув, ще один госпіталізований з травмами. Про це повідомляє столична прокуратура. 

Як встановлено слідством, смертельна аварія сталася 25 липня 2023 року близько 00:05 у Святошинському районі столиці.
Так, водій автомобіля «Volkswagen», рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців НГУ, які несли службу на блокпосту.

Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Інший - госпіталізований у важкому стані. Крім того, водій протаранив ще один автомобіль, в якому перебував військовослужбовець. Він отримав легкі тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу.

Наразі водію повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, правоохоронці провели огляд водія на стан сп’яніння за допомогою приладу «Драгер», який не виявив алкоголю в його організмі, а подальші експертизи встановлять, чи перебував він під дією наркотиків.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!