Коли відремонтують водогін на вулиці Воробкевича у Львові

1772 0
Ремонтні роботи на вулиці Воробкевича, де перекладають 130 метрів трубопроводу, завершаться до кінця тижня. Також невдовзі змінять 140 метрів водопроводу на проспекті Червоної Калини.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

«Зараз триває ремонт водомереж на вулиці Воробкевича, 4. Тут перекладаємо 130 метрів трубопроводу, до кінця тижня завершимо роботи та відновимо благоустрій. Також міняємо 140 метрів водопроводу на  проспекті Червоної Калини, 105», – зазначив в.о. головного інженера ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Читайте також: Вулиця Богданівська у Львові вже доступна для руху

Як інформує ЛМКП «Львівводоканал», упродовж цього року ремонтні служби підприємства замінили 2,6 км водопровідних мереж та 710 погонних метрів каналізаційних колекторів, відремонтували 87 пожежних гідрантів, влаштували 187 нових люків на водопровідних та каналізаційних колодязях. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!