Воїни львівської бригади отримали високі державні нагороди за службу

1676 0
Воїнів нагородили медалями «Захиснику Вітчизни» та «За військову службу України», а також орденами Богдана Хмельницького III ступеня.
фото: лова

фото: лова

Військові 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила отримали високі державні нагороди за службу. Вручення нагород для бійців відбулося у проміжках між запеклими боями на фронті. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Воїнів нагородили медалями «Захиснику Вітчизни» та «За військову службу України», а також орденами Богдана Хмельницького III ступеня. Заслужені державні та відомчі нагороди їм вручив командир військової частини – полковник Іван Голішевський. Також низку військовослужбовців представили до нагород, які їм вручать за мірою надходження до частини.

Читайте також: Королівські піхотинці з Львівщини знищили групу російських десантників

Нагадаємо, що напередодні бійці 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ отримали бойові нагороди від президента України Володимира Зеленського та Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного.

Для довідки

24-та окрема механізована бригада імені короля Данила — військове з'єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України чисельністю в бригаду. Базується в м. Яворів на Львівщині. Перебуває у складі оперативного командування «Захід». Від початку російської агресії у 2014 році частини бригади були залучені на багатьох напрямках війни на сході. У ході російського вторгнення в Україну 2022 року бригада обороняла Попасну і Лисичанськ, після ротації бригада брала участь у визволенні правобережжя півдня України.

Бригада має ім'я короля Данила — правителя Королівства Русі, видатного державного діяча і полководця Середньовіччя. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!