Воїни львівської ТРО знищують російську техніку. Відео

808 0
Ударні БПЛА вражають ворожу техніку для перевезення припасів.
Фото: оператори 103 ТРО/ Львівська ОВА

Фото: оператори 103 ТРО/ Львівська ОВА

Екіпажі ударних БПЛА 103-ї окремої бригади територіальної оборони знищують ворожу техніку для перевезення припасів. 

Джерело: Львівська ОВА

«Завдяки діям оператора БПЛА, через камеру бригада помітила пересування транспорту російської армії. Це була вантажна автомобільна техніка Урал-4320 та ГАЗ-3308. Їх противник використовував для перевезень особового складу й боєприпасів», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: ЗСУ за добу знищили 460 окупантів та 22 артилерійські системи

Нагадаємо, що Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах. Протягом минулої доби відбулось 26 бойових зіткнень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!