Воїни потребують допомоги. У Львові збирають банери для укріплень на сході

4957 0
Їх використають для вологоізоляції бліндажів. Це дозволить воїнам залишатися у теплі навіть, якщо надворі злива.
Фото: Зелена коробка

Фото: Зелена коробка

Через погіршення погодних умов військові на Сході потребують банерів, які дозволять їм облаштувати укріплення у теплі. Про це повідомляє «Зелена коробка», яке збирає банери для армії.

Читайте також: До війни – всього 1300 кілометрів. У Львові встановили символ боїв за Дебальцеве

«Зелена коробка» шукає людей, які зможуть принести банери до них на сортувальні. Їх використають для вологоізоляції бліндажів і це дозволить воїнам залишатися в теплі навіть, якщо надворі злива. Всі банери організація передасть у «Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів», які доставлять банери на схід.

Кожен бажаючий може принести банери на сортувальні «Зеленої коробки», які знаходяться на вул. Заводській, 31: ср-пт з 16:00 до 20:00 та в суботу з 10:00 до 17:00 або на вул.Наукову, 35а: пн-пт з 15:00 до 20:00 та сб-нд з 10:00 до 16:00.

Довідка

«Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів» – група волонтерів, які з 2014 року допомагають Армії своїми руками. Вони виготовляють маскувальні сітки, накидки для снайперів, балаклави, панами, рукавиці, саморобні пічки тощо. Підтримати організацію можна фінансово (номер карти: 4149629316549575, Гохман Наталія). 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!