Володимир Зеленський підтвердив, що Андрій Богдан написав заяву на звільнення

3054 0
Президент поки що заяву про звільнення не підписував.
Фото: president.gov.ua

Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що Андрій Богдан написав заяву на звільнення з посади керівника Офісу президента. Про це він повідомив під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську під час робочої поїздки, повідомляють на сайті президента.

Читайте також: Керівник Офісу президента Андрій Богдан пропонує надати російській мові статус регіональної на Донбасі

«Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку», – каже Володимир Зеленський.

Він уточнив, що наразі він не підписував цю заяву на звільнення Андрія Богдана та додав, що за потреби може показати суспільству всі заяви на звільнення від членів його команди.

Читайте також: Місяць Зеленського-президента. Перші укази та заяви, які викликали бурхливу реакцію

Нагадаємо, вчора низка провідних українських ЗМІ повідомили, що керівник Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням. На посаду його призначили 21 травня.

До цього він був його радником із юридичних питань. Водночас він працював в уряді Віктора Януковича та підпадає під закон про люстрацію. Сам Андрій Богдан заявляв, що його люстрували несправедливо. У 2014 році Андрій Богдан став радником тоді ще очільника Дніпропетровської області Ігоря Коломойського, а згодом – його адвокатом. Петиція за відставку Богдана набрала необхідні 25 тисяч підписів за два дні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!