Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до Великої Британії

770 0
Глава держави зустрінеться з прем'єр-міністром та главою Міноборони Британії, а також відвідає українських бійців, які проходять навчання.
Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Сьогодні, 8 лютого, літак з президентом України Володимиром Зеленським прибув до лондонського аеропорту Станстед. Про це повідомляє Sky News.

Президент України прибув до Лондона літаком Королівських ВПС Британії. У аеропорту Зеленський вже зустрівся з прем'єром Ріші Сунаком. 

«Велика Британія однією з перших прийшла на допомогу Україні. І сьогодні я в Лондоні, щоб особисто подякувати британському народу за підтримку і Прем’єр-міністру Ріші Сунаку за його лідерську позицію», – написав Володимир Зеленський у Тelegram.

Він вирушить на Даунінг-стріт, де о 13:00 виступить перед парламентом. Також президент України у Британії планує зустрітись з міністром оборони Беном Воллесом та українськими військовими. У нього також запланована зустріч з британським королем Чарльзом ІІІ.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!