Володимир Зеленський ветував закон про державне визнання «Пласту»

5555 2
Депутати підтримали проєкт закону ще 30 травня.
фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

Президент Володимир Зеленський повернув Верховній Раді законопроєкт про державне визнання та підтримку скаутської організації «Пласт». Про це йдеться на офіційному сайті ВРУ.

Читайте також: Пласт зібрав на спільнокошті більше мільйона на розвиток організації

Володимир Зеленський повернув законопроєкт із пропозиціями сьогодні, 4 вересня, втім текст пропозицій не оприлюднили.

Нагадаємо, 30 травня депутати Верховної Ради України проголосували за проєкт Закону, що визнає та підтримує «Пласт» як Національноу скаутську організацію України. Закон має допомогти законодавчо внормувати підтримку пласту з державного бюджету та з бюджетів місцевого самоврядування.

Довідка

«Пласт» – скаутська організація України, метою якої є сприяти всебічному патріотичному вихованню і самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною і позаконфесійною організацією, Пласт виховує свідомих, відповідальних та повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і провідників українського суспільства.


Читайте також:
4 Вересня, 2019 21:43
Вася не ветував, а повернув з зауваженнями. Певно дерибан бюджетних коштів намічався.
4 Вересня, 2019 21:22
Зеленський Подавайте повну інформацію.
[***]://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc34?id=&pf3511=66668&pf35401=497132
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!