Київ

Волонтери запрошують на благодійний різдвяний концерт у Києві

560 0
Благодійники планують поїхати з цим концертом на фронт.
волонтери UA Firstaid

волонтери UA Firstaid

Волонтерська ініціатива викладачів та випускників Києво-Могилянської академії UA Firstaid 22 грудня о 19:00 влаштовує благодійний різдвяний концерт в Києві. Одразу після нього волонтери відправляться з концертами на фронт. 

Подія відбудеться в Культурному центрі, що на вулиці Спаська, 13. 

Для довідки

UA Firstaid – ініціатива викладачів та випускників Києво-Могилянської академії, що активно відреагувала на повномасштабне вторгнення росії та працює від початку березня на потреби передової. Мають експертизу у тактичній медицині та високотехнологічному спорядженні та допомагають військовим якісними аптечками та парамедичним засобами натівського зразка.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!