У Міноборони пояснили, чому росія обстрілює критичну інфраструктуру

769 0
Росіяни намагаються примусити українську владу до переговорів.
Фото умовне

Фото умовне

Наративи, які росіяни поширюють в українському інфопросторі, націлені на те, щоб примусити владу в Україні до переговорів. Ворог цілеспрямовано обстрілює українську критичну інфраструктуру, щоб спровокувати протестні настрої всередині країни. Найбільші зусилля російська пропаганда зосередила на неминучості енергетичної кризи в Україні, звинуваченнях влади в ігноруванні внутрішніх проблем, висвітленні своєї військової могутності.

Джерело: заступниця міністра оборони України Ганна Маляр під час брифінгу

«З кожним наступним ракетним ударом росія сподівається на зміну ходу війни на свою користь. З кожним наступним ракетним ударом кремль сподівається занурити нас у тотальну темряву. З кожним наступним ракетним ударом країна-терорист сподівається зламати українців, перетворивши нашу націю на таких же рабів системи, як і росіяни. Проте ці спроби раз за разом виявляються марними. Українці усьому світові доводять, що свобода і воля — це частина ДНК нашої нації. Саме тому росія програла цю війну в той самий день, коли почала її»,—  зазначила Ганна Маляр.

Читайте також: Росія готує нову хвилю прихованої мобілізації

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські хакери атакували сайт «Львівобленерго».Завдяки вчасному попередженню від Служби безпеки України ІТ-спеціалістам нашої компанії вдалося відбити атаку.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!