Ворог завдав ударів по Івано-Франківську, Луцьку та Дніпру

100765 0
Попередньо 1 людина загинула у Дніпрі.
фото: гу дснс україни у дніпропетровській області

фото: гу дснс україни у дніпропетровській області

Міський голова Івано-Франківська Марцінків підтвердив, що у місті були вибухи. Електроавтотранс додає, що тимчасово обмежили рух транспорту в районі аеропорту. Про це повідомив він Суспільному.

«Ворог завдав удару по Франківську! Розбираємося, чому не спрацювала система тривоги», – сказав він та закликав мешканців Івано-Франківська не публікувати фото й місце вибухів, аби не здавати ворогу локації.

Читайте також: У США заявили, що Росія готується до застосування хімічної зброї

Окрім цього, вранці о 05.45 11 березня на аеродромі, що поблизу Луцька, прозвучали вибухи. За попередньою інформацією Волинської ОДА, жертв немає. Наразі ліквідовується пожежа. Усі обставини встановлюються. На місці працюють відповідні служби.

За даними ДСНС України, в Новокодатському районі Дніпра сталося три авіаудари по місту – біля дитячого садка і багатоквартирного житлового будинку, також росіяни влучили в взуттєву фабрику, вона загорілася. Попередньо 1 людина загинула.

Додамо, що під час нічних ударів в Чернігові порушили водопровідну мережу великого діаметру. Через витоки призупинили водопостачання міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!