Сирський прокоментував заяви про нібито взяття росіянами Соледара

1216 0
Ворог знову здійснив спробу штурму міста Соледар з різних напрямків.
зброя для україни, російсько-українська війна

зброя для україни, російсько-українська війна

Заяви ворожої пропаганди про нібито взяття Соледара не відповідають дійсності. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України Олександр Сирський, якого цитує Military Media Center.

Читайте також: У Севастополі окупанти говорять про закінчення війни на будь-яких умовах, – Генштаб

«Ворог знову здійснив відчайдушну спробу штурму міста Соледар з різних напрямків та кинув у бій найбільш професійні загони вагнерівців. Разом з тим, завдяки мужності наших захисників, умілому та грамотному застосуванню вогневого ураження, противник зазнав значних втрат і черговий раз відступив, попри пропагандистські ворожі заяви про нібито захоплений Соледар», – пояснив він.

Зазначимо, що заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомляла, що російські окупанти сконцентрували максимальні зусилля на тому, щоб вийти на кордони Донецької області. Особливо важко зараз в Соледарі. На деяких ділянках Донецької області Сили оборони України потрохи, крок за кроком, просуваються вперед. А на деяких – наступає ворог. Наступає не лише регулярна армія, але й приватні.

Читайте також: У Мінцифри пояснили, чи можуть надходити повістки через «Дію

Нагадаємо, за час повномасштабного вторгнення із 24 лютого 2022 року по 9 січня 2023 року Збройні Сили України знищили вже 111 760 російських солдатів. Лише за минулу добу Сили оборони ліквідували 590 окупантів та низку їхньої техніки.

Софіко Векуа
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!