Ворог знову обстріляв військовий об’єкт біля кордону з Польщею

7752 0
Об’єкт військової інфраструктури знаходиться на території Яворівського району.

У ніч на вівторок, 17 травня, російські окупанти вчергове обстріляли об’єкт військової інфраструктури на території Яворівського району. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: В області спрацювали ППО. Інформації про удар по Львову немає, – Андрій Садовий

«Дякую ППО за роботу! Знову обстріляний об’єкт військової інфраструктури на території Яворівського району, майже на кордоні з Польщею», – каже Максим Козицький.

Про те, що було чути вибухи в Яворівському районі, зазначив уночі мер Новояворівська Володимир Мацелюх. За його повідомленням, ракетний удар завдано по території його громади.

«У нашій громаді знову лунають вибухи. Поки не можу повідомити, де саме вони були, але вони лунають. Тому прошу зберігати спокій, залишатись в укриттях», – зазначив уночі Володимир Мацелюх.

Голова Львівської ОВА також наголосив, що не варто ігнорувати сигнали про повітряну тривогу та йти в укриття.

Читайте також: Чотири ворожі ракети влучили у військовий об'єкт на Яворівщині

Нагадаємо, що сьогодні вночі повітряну тривогу в області оголошували двічі – о 00.25 та 03.32 год. Під час першої тривоги, близько 00.50 год., пролунали кілька вибухів. 

О 4:30 год. ранку 15 травня росіяни завдали нового ракетного удару по Львівщині по об’єкту військової інфраструктури у Яворівському районі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!