Вперше за три роки Ботанічний сад приймає відвідувачів. Фоторепортаж

3960 0
Tvoemisto.tv пропонує чарівні фото з цієї квітучої локації.
Фото: Іван Станіславський/ Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/ Твоє місто

Ботанічний сад ЛНУ імені Івана Франка вперше за три роки відкрили для відвідування. Відсьогодні, 14 травня, і до середини жовтня буде відкритим для усіх охочих.

Територія саду та оранжереї, які розташовані за адресою вул. Черемшини, 44, будуть відчинені щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі. Ботанічний сад університету імені Івана Франка заснований у 1852 році і є одним з найстаріших садів України та Східної Європи.

Читайте також: Тюльпани і магнолії. Квітучі локації Львова

У ботанічному саду Львівського національного університету ім. Івана Франка нині спостерігають цвітіння низки, зокрема, екзотичних рослин. Йдеться про магнолії, рододендрони та форзиції. 

Усі охочі можуть придбати квиток при вході на територію Ботанічного саду. Відвідувачів просять звернути увагу, що оплата квитків буде здійснюватися через термінал ПриватБанку тільки готівкою або карткою.

Читайте також: У подвір'ї Дому Франка розцвіла магнолія. Фото

Нагадаємо, що із початком пандемії коронавірусу у ботанічному саду ЛНУ ім. Івана Франка перестали проводити дні відкритих дверей, аби уникати скупчень людей. Водночас ботсад можна було відвідати для екскурсій, що проводили, зазвичай, по вівторках та четвергах.

Фото: Іван Станіславський/ Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!