Українці об'єднуються для відновлення лісів у Карпатах. Львів'ян закликають долучитися

6087 0
Всесвітній фонд природи WWF анонсує про початок всеукраїнської програми «Разом за природу».
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Як повідомляють організатори акції, мета заходу — популяризувати українські Карпати, а також допомогти зберегти та відновити їх величні ліси. Згідно з даними Фонду, в нашій країні й останнього звіту про стан довкілля на планеті Living Planet Report 2016, щороку людство споживає більше ресурсів, ніж встигає відновити наша планета. Якщо тенденція не зміниться, то у 2030 році для забезпечення потреб нам знадобиться дві Землі. «Щоб змінити поточну ситуацію, варто діяти разом» , — зазначила координатор WWF в Україні Олена Тарасова-Красієва.

Читайте також: 16 порад, як простими вчинками допомогти нашій планеті. Інфографіка

Партнерів у збереженні природи WWF шукає в урядах, громадському секторі, бізнесі й серед звичайних громадян. Першим етапом програми «Разом за природу» стане підтримка Карпатського національного природного парку, Національного природного парку «Сколівські Бескиди» та Національного природного парку «Синевир».

Читайте також: У Львові з'являться понад 3000 нових дерев: де і що садитимуть. Повний перелік

Кожен українець має можливість долучитися до цієї ініціативи і подарувати Карпатам своє іменне дерево. Дізнатися, як це зробити, а також знайти іменне дерево можна буде на сайті.  

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!