Вулиця Брюховицька у Львові тимчасово непроїзна

2347 0
Сьогодні, 1 жовтня, у період з 09.00 год. до 17.30 год., буде обмежено рух транспорту на вулиці Брюховицькій, 35 задля асфальтування залізничного переїзду.
фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, на вулиці Брюховицькій, 35 (Львівський фанерний завод) відокремлений підрозділ «Підзамчівська дистанція колії» ДТГО «Львівська залізниця» виконуватиме роботи з асфальтування залізничного переїзду. Львівська міська рада просить мешканців вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт.

Нагадаємо, 1 жовтня, до 21:00 год. на вулиці Сихівській (з’їзд з вулиці Зеленої до проспекту Червоної Калини) проводитимуть дорожньо-ремонтні роботи, у зв’язку з чим ділянка вулиці буде непроїзною. Відтак громадський транспорт об’їжджатиме цю ділянку дороги сусідніми вулицями.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!