Вулиця Курбаса у Львові буде пішохідною

2387 1
Уздовж вулиці Курбаса у центрі міста створять пішохідну зону.

Вулиця Курбаса стане пішохідною після того, як там проведуть реконструкцію на користь пішохідної інфраструктури. Планується, що доріг й тротуарів на цій вулиці більше не буде. Натомість встановлять лавки й висадять дерева.

За попереднім задумом, мають також створити спеціальні майданчики для розвантаження автомобілів, які обслуговують підприємства у пішохідній зоні, – інформує прес-служба ЛМР, посилаючись на слова Олега Шміда, радника міського голови з питань розвитку велоінфраструктури.

Читайте також: Велосипедисти vs. пішоходи Львова. Кого можуть оштрафувати?

Детальніше питання реконструкції цієї вулиці вирішуватиметься у п’ятницю, 13 лютого, на засіданні міськвиконкому.


Читайте також:
12 Лютого, 2015 12:24
Оля Я живу на вулиці Курбаса і висловлю свою думку як мешканиць.Після того,як там поставлять лавки ми будемо жити як у вулику.Молодь буде розважатись 24 години на добу.Вулиця дуже вузька і вночі кожне вимовлене слово в одному кінці вулиці,ще гучніше чути на іншому,при цьому навіть якщо розмовляти без прикрикування.Нам вистачає "Опери -пасаж",де молодь вранці напідпитку вивалюється з піцерії і коли вони вивозять від них сміття вдругій ранку. Наша влада для початку б у нас запитала.Хоча я розумію ,що для туристів і тим хто там не мешкає ідея прийде до душі.Особисто я в шоці.Кондиціонер влаштувати не можна,влітку вікна відчинені, тож хронічне невисипання гарантовано. Щиро "дякую"...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!