Вулицю Бандери у Львові повністю відкриють для проїзду в суботу

1973 0
Цими вихідними вулицю Бандери повністю відкриють для проїзду.
Фото: ЛКП "Львівавтодор"

Фото: ЛКП "Львівавтодор"

У суботу, 18 грудня, о 15:00 вулицю Бандери після реконструкції відкриють для проїзду транспорту. Також цією вулицею вже пустять трамвай. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

На вулиці Бандери завершили основний об’єм робіт на дорожньому полотні. 

«Як і обіцяли, до свята Миколая вулиця Бандери буде повністю проїзною. Нагадаю, що ділянка від вулиці Городоцької до вулиці Федьковича стала пішохідною зоною, тут зможуть проїжджати лише трамваї», – каже директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Читайте також: Бруківка, асфальт, камінь і знову бруківка. Сім п'ятниць вулиці Бандери

У межах реконструкції вулиці ще мають облаштувати підпірну стінку та транспортний хаб на перетині вулиць Бандери та Чупринки. Також залишається завершити благоустрій території, зокрема тут мають висадити близько 80 дерев.

Ремонтні роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур». Загальна вартість реконструкції згідно з договором підряду становить 209,5 млн грн.

Нагадаємо, що у Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на перехресті вулиць Степана Бандери – Генерала Чупринки. Проєкт розробив Інститут просторового розвитку на замовлення GIZ. Простір організують так, щоб там було зручно пересідати з одного виду громадського транспорту на інший. На зупинці облаштують прокатні станції, аби скористатись велосипедом чи електросамокатом. Додамо, що також в межах проєкту реконструкції вулиці Степана Бандери по краях будуть велосмуги і передбачили слоти для паркування авто.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!