Вулицю Рутковича відкрили для проїзду. Фото

3802 0
Вулицю Рутковича перекрили на ремонт ще на початку жовтня минулого року.
фото: Олег Шмід/Facebook

фото: Олег Шмід/Facebook

Вулицю Рутковича, що з'єднує вулиці Стрийську та Паркову, відкрили для проїзду. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Інституту просторового розвитку Олег Шмід.

«Це вулиця того другого Львова, яким він може стати років через 10. Для цього, щоб це сталося, треба вкладати душу в проекти реконструкції кожної вулиці, думати, як нею будуть користуватися люди, і дбати про те, щоб простір був зручний для них і естетичний для очей. І ще потрібно, щоб протягом тих 10 років відбувся капітальний ремонт у головах», — пише він.

Нагадаємо, вулицю Рутковича закрили на ремонт ще на початку жовтня минулого року. Її мали відремонтувати до кінця року, проте через погодні умови реконструкція затягнулася. На вулиці Рутковича замостили частину бруківки з вулиці Стуса, яка лишилася після ремонту останньої.

Фото зі сторінки Олега Шміда у Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!