Вулицю Шімзерів планують відкрити до Миколая

1610 0
Основні ремонтні роботи вже завершені.
Фото: Фейсбук Зручне місто

Фото: Фейсбук Зручне місто

Відремонтовану вулицю Шімзерів, що є бічною вулиці Пекарської, планують відкрити для проїзду вже до 19 грудня. Оскільки основні роботи тут вже завершені. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

«На всіх вулицях, де ми проводимо ремонт, тривають роботи. Вулицю Степана Бандери ми плануємо до Миколая зробити повністю проїзною. Це ж стосується вулиці Шімзерів, адже там основні роботи вже завершили. Звичайно, що якісь деталі ще будуть доробляти, але автомобілі по цих двох вулицях цього року вже поїдуть», – сказав він.

Додамо, кілька місяців тому для проїзду відкрили одну ділянку вулиці Пекарської – від вулиці Шімзерів до вулиці Мечникова. Натомість розпочали ремонтні роботи на самій вулиці Шімзерів – йдеться про ділянку дороги від вулиці Пекарської до вулиці Мечникова.

Нагадаємо, на початку вересня відкрили для проїзду вулицю Пекарську. Її замощують тією ж бруківкою, яка на ній була до реконструкції, перед цим її реставрують. Тротуари замощують гранітною плиткою. Роботи виконує ТзОВ «Вельт Капітал» за 109,4 млн грн. Утім буде ще коригування проєкту, оскільки під час реконструкції виникали додаткові роботи, пов’язані із інженерними мережами. Проєкт вулиці розробляв «Інститут просторового розвитку».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!