Політична реклама

Вулицю Січових Стрільців у Львові розділять велодоріжкою

1256 0
Велодоріжка розділить вулицю Січових Стрільців у Львові на дві частини. Зокрема на ділянці від вулиці Університецької до Костюшка велодоріжка буде розташована посеред проїзної частини, розділяючи смуги для громадського та автомобільного транспорту.

За словами радника міського голови Львова з питань інфраструктури Олег Шмід, доріжка для велосипедистів буде підвищенням на рівні тротуару шириною 1,5 метра, що розділяє смуги для громадського та автомобільного транспорту.

Смуга для громадського транспорту буде розташована справа, де зараз і є зупинки маршруток. Вона матиме ширину 3,5 метра. Паркування авто на цій ділянці буде категорично заборонено. З іншого боку від велодоріжки буде смуга для автомобільного транспорту шириною 3,3 метра.

Далі, на відрізку від вулиці Костюшка до Гнатюка велодоріжка переходитиме на тротуар, який на тій ділянці доволі широкий. Крім того, тут збережеться можливість паркувати приватні авто.

Підвищеним до рівня тротуару буде переїзд велодоріжки з проїзної частини на тротуар та пішохідний перехід. Таке ж підвищення облаштують на пішохідному переході, надаючи додаткову перевагу пішоходам. Перехід буде у вигляді пандуса, щоб подолати його, водій буде змушений гальмувати.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!