Виїзний ЦНАП на Науковій для мешканців, що постраждали від удару, продовжить роботу

718 0
Внаслідок обстрілу 15 лютого пошкоджено 18 будинків.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Виїзний ЦНАП на вулиці Науковій продовжить роботу до кінця наступного тижня. Туди можуть звертатися мешканці будинків, що постраждали від ракетного удару 15 лютого. Про це повідомили в ЛМР.

Наступного тижня, з понеділка по четвер, ЦНАП прийматиме людей з 10:00 до 19:00, у пʼятницю – з 10:00 до 17:00. На ліквідацію наслідків ракетного удару, як для мешканців, так і для бізнесу, будуть виділяти кошти з резервного фонду. Постраждалому бізнесу передбачені виплати по компенсаційних ваучерах. 

Читайте також: Засідання оперативної комісії після обстрілів Львова. Як ліквідовуватимуть наслідки 

Наразі вирішили про компенсацію 12 тис. гривень за кожне вибите вікно і 8 тис. гривень за вибиті двері. Щодо цього ведуть переговори з благодійними організаціями через неспроможність міста закрити певну частину потреб.

Нагадаємо, що одноразова матеріальна допомога надається одному з представників домогосподарства (власнику/співвласнику, орендарю, внутрішньо переміщеній особі), який зазнав витрат на встановлення пошкоджених вікон/вхідних дверей.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!