Викладач та двоє військових налагодили на Львівщині схему незаконного перетину кордону

864 0
За своїм послуги просили 4 500 доларів.
Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Правоохоронці викрили у Львівській області ще одну схему незаконного перетину кордону. Про це повідомили у пресслужбі Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

«Серед фігурантів – викладач навчального закладу, двоє військовослужбовців та місцева мешканка. За певну винагороду допомагали чоловікам призовного віку потрапити до інформаційної системи та безперешкодно перетнути кордон. Учасників «схеми» суд відправив під варту»– йдеться у повідомленні.

Відомо, що учасників групи допомагали ухилянтам від мобілізації виїхати до Європи. За 4500 доларів США вони гарантували потрапляння відомостей про «клієнта» до інформаційної бази, що дозволяло безперешкодно перетинати кордон.

Читайте також: На Львівщині підприємець незаконно переправляв ухилянтів через кордон

23 листопада чотирьом фігурантам повідомили підозру. Їх взяли під варту із правом внесення застави. 

Нагадаємо, раніше правоохоронці затримали двох мешканців Львова, які незаконно переправляли військовозобов'язаних чоловіків за межі України.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!