Київ

Викладачка київського ВНЗ забулила студентку під час захисту дипломної роботи

10915 0
Керівництво ВНЗ пообіцяло розібратись
Наталія Іванівна Кравченко, завідувачка кафедри графічного дизайну. Фото: КНУДТ

Наталія Іванівна Кравченко, завідувачка кафедри графічного дизайну. Фото: КНУДТ

Викладачка Київського національного університету технологій та дизайну (КНУТД) довела студентку до сліз, у грубій формі не даючи пояснити концепцію своєї дипломної роботи.

Відповідне відео було поширене у соцмережах. На ньому завідувачка кафедри графічного дизайну КНУДТ Наталія Кравченко критикує роботу студентки, не даючи змоги пояснити концепцію роботи.

Зокрема представник громадської спілки «Освіторія» Олександр Папіш опублікував відео на своїй сторінці у facebook, позначивши сторінку проректорки КНУДТ Людмили Ганущак.

«Ось це ви називаєте "інноваційні підходи у викладанні", "професійні і прогресивні викладачі"?», - запитав він.

Проректорка відреаугувала, заявивши, що таке вперше трапилось в університеті.

«Обовʼязково обʼєктивно приділимо максимальну увагу, таке вперше в нашому університеті», - написала вона.

Нагадаємо, у  Київської Академії прикладних мистецтв  проректор відмовився переходити на українську, коли студентка заявила, що російська для неї неприйнятна. Натомість почав принижувати дівчину та навіть погрожував відрахуванням. Як наслідок уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь призначив перевірку дотримання умов ліцензії на здійснення освітньої діяльності. У разі підтвердження, що закон про мову порушувався систематично, ВНЗ втратить ліцензію.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!