Виконком Львова розірвав договір оренди на перехід на площі Митній

2019 0
Орендар, якого ще торік зобов’язали відремонтувати сходи та привести до ладу територію, цього так і не зробив.
Фото: Гаряча лінія Львова

Фото: Гаряча лінія Львова

Виконком Львівської міськради розірвав договір оренди на підземний перехід на площі Митній із ТзОВ «ІнтерАйс Україна». Відповідне рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету ухвалили сьогодні, 5 квітня.

Договір оренди із ТзОВ «ІнтерАйс Україна» уклали ще 2011 року. Торік у березні орендаря зобов’язали відремонтувати перехід у якому розташовані декілька магазинів із продуктами і побутовими речами, а також кав’ярня.

Читайте також: Орендар кінотеатру «Дзвін» виступає проти створення Музею гідності  у цій будівлі

Тоді йшлося, передусім, про ремонт аварійних сходів, освітлення та штукатурення стін. Проте досі ці роботи не виконали. Тож управління комунальної власності має розірвати договір із ТзОВ «ІнтерАйс Україна», а Личаківська районна адміністрація – знайти іншого орендаря, який погодиться зробити ремонт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!