Виставка «Олімпійська писанка-2015». Де подивитися

2537 0
У вівторок, 7 квітня, о 14:00 годині у Львівському державному університеті фізичної культури (вул. Костюшка, 11, читальна зала, другий поверх) відбудеться відкриття виставки конкурсних робіт «Олімпійська писанка-2015».

Відкриє виставку олімпійський чемпіон з кульової стрільби, львів’янин Олександр Петрів. Проект проходить під гаслом: «О Спорт! Ти – мир й надбання усіх народів на планеті», повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Як розповіла керівник проекту Іванна Литвинець, на виставці буде представлено близько 100 найрізноманітніших робіт, від традиційних до особливо креативних.

«Основна ідея конкурсу полягає у поєднанні елементів української писанки зі спортивною тематикою. Самі ж підходи до вибору техніки та компонування візерунків не обмежувалися», – зазначила вона.

Географія конкурсу дуже простора: зокрема, Львівська, Волинська, Івано-Франківська, Закарпатська області. Очікуються також роботи з Дніпропетровської та Миколаївської областей.

Переглянути експозицію можуть всі охочі. Виставка триватиме з 7 до 24 квітня. 21 квітня відбудеться програма із нагородження переможців, насичена різними цікавинками конкурсу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!