Вивчити англійську швидко й легко: 5 онлайн-курсів

4552 0
Знання іноземної мови дозволяє не просто розуміти іноземців, а й освоювати нові навики, навчатись в кращих університетах світу, розвивати свій бізнес, отримувати високооплачувану роботу в міжнародних компаніях та відчувати себе абсолютно комфортно в будь-якій точці планети. Мовою міжнародного спілкування сьогодні є англійська. Тому її вивчення необхідне для кожної людини. Ось перелік 5 онлайн-курсів, які допоможуть освоїти інтернаціональну мову.
фото:dyvensvit.org, osvita.ua, artukraine

фото:dyvensvit.org, osvita.ua, artukraine

Бізнес-англійська - курс бізнес-англійської від української платформи масових онлайн-курсів Prometheus. Цей курс націлений на те, щоб допомогти вивчити ключову бізнес-лексику та деякі елементи граматики, і спробувати використовувати ці знання на практиці у робочих ситуаціях.

Grammar and Punctuation - курс з граматики та пунктуації, який розміщеній на онлайн-платформі coursera. Дозволить оволодіти основними часами в англійській мові та правильно розставляти розділові знаки. Ідеальний для тих, хто хоче навчатись за кордоном, виконує письмові роботи або веде листування англійською.

English for teaching purposes – ще один курс з онлайн-платформи coursera. На цей раз він створений для викладачів, які навчають іноземної студентів, школярів чи мусять працювати з іноземними студентами.

A beginner's guide to writting in English for University study - курс англійської для початківців, що хочуть навчатись в університеті за кордоном. Він допоможе оволодіти академічним стилем письма англійською та дізнатись про підходи до написання письмових робіт в університетах. Також увага приділяється граматиці.

IELTS academic test preparation – використовуючи платформу EdX можна ознайомитись з курсом для тих, хто хоче здати IELTS. Понад 80 годин інтерактивних завдань аналогічних тестовим. Зареєструвавшись ви також дізнаєтесь про основні стратегії виконання кожного з видів завдань завдяки мультимедійним презентаціям.

Джерело: Територія твого розвитку

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!