Вже цієї п’ятниці у Львові стартує Свято Шоколаду. Програма

6957 0
16-18 жовтня, у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться Національне Свято Шоколаду. Протягом трьох днів найкращі виробники шоколаду України представлять свою продукцію. Львів’яни зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє та поспостерігати за змаганнями професіоналів кондитерів-професіоналів та аматорів, – повідомляють організатори.
фото: galfinance.com.ua day.kiev.ua lviv.tv

фото: galfinance.com.ua day.kiev.ua lviv.tv

Традиційно в рамках свята відбудеться Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». Цьогоріч за звання кращого кондитера-аматора змагатимуться 8 учасників. За словами члена журі Чемпіонату кондитерів-аматорів Євгенія Сушко, учасники чемпіонату будуть презентувати заздалегідь приготований десерт, обов’язковою складовою якого є шоколад.

А ще для відвідувачів на святі працюватиме традиційний Шоколадний ярмарок, відбуватимуться майстер-класи від професійних шоколатьє, створюватимуть шоколадні скульптури для Шоколадного міста. Кожен охочий зможе власноруч виготовити свою шоколадну свічку разом із майстрами Львівської свічкової мануфактури. Для маленьких відвідувачів шоколадного фестивалю працюватиме «Дитяча шоколадна країна». Також буде встановлено «шоколадні» мистецькі інсталяції: 5-метровий шоколадний млин, гігантська 9-метрова шоколадна коробка цукерок. Розважатиме на Святі маленьких гостей 3-метровий шоколадний ведмідь.

Читати також: Гігантські солодощі та змагання кондитерів. Чим дивуватиме Свято шоколаду у Львові?

Вартість квитка: 25 грн. Відтак, гривню із кожного вхідного квитка на фестиваль буде скеровано на оснащення кардіологічного профілю педіатричного відділення ЛОДКЛ Охмадит.

Програма свята

16 – 18 жовтня, щодня

Львівський Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17)

14:00 – 21:00 год.

Величезний ярмарок шоколадних виробів, де найкращі виробники та представники шоколадної індустрії, кондитерські та майстерні шоколаду ручної роботи презентують свої  вироби, зроблені спеціально до Свята.

Спеціально до Свята шоколадні інсталяції – гігантська коробка цукерок, шоколадний млин та великий шоколадний ведмедик! Зробіть солодке фото на згадку!!!!

Львівська свічкова мануфактура виготовить свічки, які за формою, кольором та ароматом нагадуватимуть справжній чорний шоколад. А для найбільш допитливих ще й проводитимуть майстер-класи, на яких покажуть і розкажуть як робити свічки. Свічка – більше, ніж світло!

Галерея скульпторів, де створюватимуть неймовірні скульптури з шоколадних брил, частина експонатів вже традиційно доповнить Шоколадне місто Львів!

Дитяча Шоколадна Країна, де на маленьких відвідувачів чекають захоплюючі розваги та смачні майстер-класи!

Шоколадний стіл, де столове приладдя, свічник, страви – все буде створено зі справжнього шоколаду!

Інтерактивні інсталяції від краківського театру «Wagabunda».

Не пропустіть щоденні конкурси та подарунки!

 

Особливі заходи Національного Свята Шоколаду

16 жовтня 2015 року

16:00 - 20:00 год.

Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер

Креативні кондитери, які володіють особливими рецептами приготування шоколадних виробів, презентуватимуть свої творіння, історії та змагатимуться за звання найкращого кондитера-аматора!

17 – 18 жовтня 2015 року

Національний чемпіонат з кондитерського мистецтва «BISCOTTI CHEF кондитер» 

Ми шукаємо професіоналів зі всієї України, які люблять та горять своєю справою, людей, котрі обожнюють кондитерське мистецтво як і ми, та кожного дня реалізовують та удосконалюють свої знання та вміння.

                                                                                              Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!