Політична реклама

Вже завтра сихівчанам повернуть гарячу воду

990 0
Сьогодні, 21 травня, відбувається заповнення водою мереж для відновлення подачі гарячої води у Сихівський район. Вже відновлено подачу гарячої води до частини будинків на вул. Пасічній та вул. Дж. Вашингтона, 21, а з 22 травня гарячу воду обіцяють ввімкнути всім решта.

«Минулого тижня ми провели щорічні гідравлічні випробування теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна». Під час гідравліки виявляються слабкі або пошкодженні ділянки на тепломережах. Там, де є проблемний відрізок мережі, стаються пориви. Місця поривів вже локалізовують і розпочинають роботи з їх ліквідації. В залежності від стану мережі та розміру виявленого пошкодження, мережу або лататимуть, або проводитимуть заміну певної ділянки мережі під час цьогорічної ремонтної кампанії з підготовки об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго», інформує Львівська міськрада.

 

ТЕГИ: вода

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!