Wizz Air розігрує 180 безкоштовних квитків у невідоме місто

4126 0
Переможці конкурсу зможуть полетіти з Відня в одну з 20 країн, включно з Україною
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air оголосила конкурс, переможці якого зможуть безкоштовно полетіти з Відня на три дні у невідомому напрямку, пише Avianews.

З нагоди відкриття нової бази у Відні, авіакомпанія розігрує 90 подорожей на двох – у невідомому напрямку. Переможці отримають квитки до одного з міст, куди можна полетіти з Відня, а також проживання у готелі та страхування.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі Let’s get lost, необхідно зареєструватись на сайті авіакомпанії та запостити на своїй сторінці в Instagram фотографії із найбільш вражаючими моментами з власних подорожей із хештегом #GETLOSTWITHWIZZ, а також тегнути акаунт авіакомпанії @wizzaircom.

Читайте також: Де шукати авіарейси за ціною таксі. 7 практичних порад

Участь у конкурсі можна взяти до 29 червня включно. Переможці стануть відомі 13 липня. Кожен переможець зможе взяти із собою одного попутника – загалом можливість полетіти у невідоме місто отримає 180 осіб. Точне місце призначення переможці дізнаються у день вильоту, 19 липня.

З Відня WizzAir має рейси до Сербії, Ізраїлю, Ісландії, Іспанії, Канарських островів, Італії, Болгарії, Боснії та Герцеговини, Греції, Грузії, Данії, Кіпру, Македонії, Мальти, Норвегії, Нідерландів, Польщі, Португалії, Франції та Швеції. Серед українських міст лоукост-авіакомпанія має рейси з Відня до Києва та Харкова.

Читайте також: Які авіарейси запускають зі Львова у 2018 році. Перелік, розклад

Як дістатись до Відня зі Львова:

Зі Львова до Відня щодня здійснює рейси авіакомпанія Austrian Airlines. Літак вилітає зі Львова о 16:00 і прибуває о 17:25. У вівторок, четвер, п’ятницю та суботу є додатковий рейс, що відправляється зі Львова о 5:20 і прилітає у Відень о 6:45.

З Відня рейси до Львова відправляються щодня о 14:05 і прибувають о 15:20. Додатково, у вівторок, четвер, п’ятницю та суботу: відправлення о 00:15, прибуття о 1:30.

Також щодня, у період з березня по грудень, через Львів курсує прямий потяг сполученням Київ-Відень. Зі Львова потяг відправляється о 21:00 і прибуває до Відня о 11:21 наступного дня. У зворотньому напрямку, з Відня, потяг відправляється о 16:42 і зупиняється у Львові о 10:13.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!