Як будують нову транспортну розв’язку біля Львова. Фото

6857 0
Загальна вартість робіт становить понад 27 млн гривень.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Поблизу Винників на кільцевій дорозі Львова триває будівництво з’їзду з автомобільної дороги державного значення М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська на аналогічну дорогу М-06 Київ — Чоп для лівоповоротного руху за напрямком Тернопіль — Чоп, ідеться на сайті Служби автомобільних доріг Львівщини.

«На вказаній ділянці автомобільної дороги М-06 Київ — Чоп інтенсивність руху становить 24 889 автомобілів на добу. Відповідно до розрахунків, цю ділянку можна вважати аварійно-небезпечною. З’їзд має дорогу М-06 Київ — Чоп», — повідомляють у Службі автодоріг.

Наразі підрядник проводить підготовчі роботи, тож водіїв просять дотримуватися швидкісного режиму поблизу будівництва. Роботи виконує ТзОВ «Онур Конструкціон» за 27,5 млн гривень. Проектну документацію розробила компанія ТОВ «Сінк плюс». Загальна довжина відремонтованої ділянки становитиме 450 м. Завершити роботи мають до 20 грудня цього року.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!