Скільки переселенців знайшли роботу на Львівщині

1018 0
До центрів зайнятості звернулися 4168 внутрішньо переміщених осіб.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З початку повномасштабного вторгнення до центрів зайнятості Львівської області звернулися 4168 внутрішньо переміщених осіб, з них статус безробітних мали 3039 людей.

Джерело: Директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк у коментарі Tvoemisto.tv

За сприяння служби зайнятості Львівщини, роботою забезпечили 1006 внутрішньо переміщених осіб. Найчисельніші звернення ВПО зафіксували у Львівському міському центрі зайнятості (1572 особи), Червоноградській міській філії Львівського обласного центру зайнятості (290), Дрогобицькому міському центрі зайнятості (255), Стрийському міськрайонному центрі зайнятості (171), Самбірському міськрайонному центрі зайнятості (166 осіб). 

«Станом на 9 листопада послуги продовжують отримувати 741 безробітних людей з числа внутрішньо переміщених осіб, а допомогу з безробіття отримують 659 осіб», – зазначив Василь Барилюк.

Читайте також: Львів матиме два реабілітаційні центри. Чим вони відрізняються і як працюватимуть 

Нагадаємо, що на Львівщині у центрі зайнятості у січні-жовтні 2022 року повідомляли про 25,8 тисяч вільних робочих місць і вакантних посад. Послугами скористалися 6,5 тисяч компаній та фірм.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!