Як допомогти українській армії, читаючи одну статтю в тиждень? Деталі

2074 0
В Україні запустили сайт, кошти від реклами при перегляді якого будуть передаватися в благодійні організації, які опікуються військовими, залученими до проведення АТО.
Фото: neimovirno.com

Фото: neimovirno.com

«Щоб допомогти Україні під час війни не потрібно ні копійки. Читай 1 статтю щотижня і ділись нею в соц. мережах. Всі кошти від перегляду реклами на сторінці статті – на АТО», – йдеться в описі до проекту «Неймовірно».

Відтак щопонеділка на сайті виходитиме одна стаття. Також щотижня організатори вибиратимуть одну відому організацію та одну нагальну потребу. Всі гроші, що будуть зароблені від перегляду реклами на сайті, будуть спрямовані для цієї організації.

«Ми вибираємо відомі публічні організації, імена яких вже можна було чути. «Волонтерська Сотня», «Допомога Армії України», «Кухарська Сотня Столиці» та багато інших. Потреби – лише все найбільш необхідне, що пов’язано з допомогою постраждалим у війні, а також тим, хто наразі воює», – так описують свій вибір волонтерських організацій організатори проекту.

Кошти організатори отримують від реклами на сайті. Від кожного перегляду статті, а також через натиск на рекламу. Відтак чим більше людей перегляне статтю чи натисне на рекламу, тим більше коштів буде в підсумку. Однак організатори закликають не натискати на рекламу, якщо вона не подобається читачеві, а також не натискати на неї «надмірну» кількість разів, адже в такому випадку система може заблокувати сайт.

Цього тижня на сайті збирають кошти на штифти для солдатів Головного Військового Клінічного Госпіталю (м. Київ). Організація тижня: Волонтерська Сотня Госпіталь

Статтею тижня є фоторепортаж Макса Левіна (фотокореспондента Reuters та LB.ua), який неодноразово був на передовій. Саме фото звідти і стали основою для репортажу.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!