Як допомогти ЗСУ сьогодні. Збір для львівської бригади і не тільки

1494 0
Тvoemisto.tv підготувало добірку ініціатив від організацій та небайдужих українців, які збирають необхідне для потреб військових.
фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

На квадроцикл

Триває збір на квадроцикл для 80-ї десантно-штурмової бригади міста Львова. Він допоможе захисникам виконувати бойові завдання, вивозити поранених. Ціль: 100 000 грн.

Посилання на монобанку тут

Номер банки: 5375 4112 1675 3793

Зокрема, в межах збору можна взяти участь в розіграші українських прикрас з бісеру. Все, що потрібно: донат від 50 грн. Чим більше донатів, більше номерків та шансів виграти. Деталі розіграшу за посиланням, а банка розіграшу, куди кидати 50 грн – тут

На комплекс БПЛА

Волонтерка Валерія Доленко збирає кошти на комплекс БПЛА для 411 окремого батальйону «Яструби». Це спеціалізований підрозділ безпілотних авіаційних комплексів. На рахунку «Яструбів» участь у більшості операцій тактичного рівня на території Харківської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Основні задачі «Яструбів» – це спостереження, коригування і ураження цілей. Це робота з великими крилами, бомберами і фпв, коригування, пошук та знищення скоригованим вогнем цілей ворога.

Комплекс оснащено передовими технологіями, що забезпечать підвищення ефективності вогневого ураження противника і збереження життя наших бійців.

Реквізити, щоб долучитися:

Монобанка: 5375 4112 1176 0074, посилання

Pay pal: [email protected]

На два автомобілі

Волонтерка створила збір 15 000 грн, який стане частиною великого збору 360 тис грн на 2 позашляховики для 4-тої бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука (штурмова бригада Рубіж). Машини будуть служити хлопцям на Бахмутському та Сватівському напрямках.  У межах збору волонтерка розіграє малий прапор підписаний від бригади.

Щоб допомогти зібрати 15 000 грн із загальної суми долучайтеся за посиланням

Нагадаємо, у Львові закликають всіх охочих долучатися до плетіння маскувальних сіток для Збройних Сил України. Прийти плести сітки можна з понеділка до п'ятниці з 9:00 год. до 19:00 год. У суботу та неділю – з 10:00 год. до 17:00 год за адресою вул. Винниченка, 1.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!