Як львів'янам допомогти ЗСУ сьогодні. Волонтерські ініціативи

1152 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих українців, які збирають необхідне для потреб військових.
ФОТО: DEPOSITPHOTOS.COM

ФОТО: DEPOSITPHOTOS.COM

Антидронові рушниці

Благодійний фонд «БОН» збирає 30 млн грн на 50 одиниць Sky-Wiper-OMNI, які застосовуються для протидії скидам боєприпасів на позиції і захищає простір до 500 метрів навколо.

Долучитися до збору можна за посиланням або кинути донат на карту 5375 4112 0664 1446. 

Дрони

Волонтерка Дарія Червона створила ініціативу, щоб зібрати кошти на дрони для НГУ «Азов». Ціль збору 5 млн грн. Щоб підтримати її, можна надіслати кошти за посиланням або ж стати тиловиком «Азову» та самостійно зібрати частину, а це 50 тисяч гривень, та надіслати їх на банку. Умови тут

Читайте також: Де у Львові стати донором крові та як підготуватися 

Транспорт та обладнання 

Військовослужбовець Ігор Шолтис оголосив збір на транспорт та обладнання для свого підрозділу. Потрібно зібрати 3 700 000 грн. Усі, хто має можливість, може долучитися та задонатити на банку в Монобанк.

Позашляховик

Волонтерка Уляна Сподіна збирає кошти на позашляховик під Бахмут для 4-ої бригади оперативного призначення Національної Гвардії України, 9 роти «Примара». Вона зазначила, що авто для військових – це збережені життя, вчасно підвезені боєприпаси та їжа. Потрібно зібрати 260 тисяч гривень. 

Ось способи підтримати збір:

  • Картка Монобанк 5375411207218608
  • Банка в Монобанк 
  • Картка Приват банк 5168752004941947 
  • PayPal: [email protected]

Дрони

Волонтерка Мар'яна Москалець відкрила збір на дрони Grey Widow 2 та FPV для літаючих розвідників. Ціль збору 400 000 грн. Можна долучитися надіславши донат на банку Монобанку, а також через Pay Pal: [email protected].

Нагадаємо, допомогти військовим можна долучившись до плетіння маскувальних сіток у Львові. Потреба в них з часом не зникає. Військові просять кілометри сіток щодня. Tvoemisto.tv зібрало перелік локацій, де потрібна допомога з плеттіням маскувальних сіток у місті. 

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!