Як у Львові можна допомогти військовим в зоні АТО. Адреси

21759 2
У соцмережах поширюється чимало інформації від громадських організацій та окремих активістів про те, як можна допомогти нашим військовим в зоні АТО. Tvoemisto.tv упорядкувало цю інформацію та склало перелік куди та що можуть приносити львів’яни, аби допомогти нашим солдатам.
Фото: http://odessa-daily.com.ua

Фото: http://odessa-daily.com.ua

Народна самооборона Львівщини, вул. Шота Руставелі, 2 (другий поверх). 

Приносити: каски, бронежелети, спальники, каремати, дощовики, берци, форму, білизну, шкарпетки.

Продукти, які довго зберігаються: консерви, крупи, згущене молоко. Серед медикаментів потрібний препарат для зупинки кровотечі «Целокс».

 

Координаційний центр підтримки фронту, вул. Винниченка, 16.

Приносити: шоломи, бронежелети 5 класу, біноклі та тепловізори. Дуже потрібний целофан, щоби застеляти ним траншеї і накриватися від дощу. Також необхідні прості пальчикові батарейки (не акумулятори), для тепловізорів, так як за одну ніч один прилад нічного бачення використовує 12-20 батарейок.

Окрім того, необхідні продукти харчування, які довго зберігаються. З ліків - знеболюючі та протизаступні препарати.

 

Біля пам'ятника королю Данилу

Тут волонтери збирають допомогу для військових по вівторках, четвергах та суботах. Так, сьогодні, 16 липня, з 17:00 до 18:00 біля пам'ятника прийматимуть білу постільну білизну - наволочки та простині, обов’язково без малюнків, оскільки комплекти використовуватимуть в реанімації.

Завтра, 17 липня, з 17:00 до 19:00 біля пам’ятника збиратимуть кросівки в будь-якому стані, але не діряві.

У суботу, 19 липня, з 17:00 до 19:00 на тому ж місці прийматимуть сухофрукти та шоколад для бійців АТО.

По замовчуванню з 17:00 до 19:00 біля пам’ятника королю Данилу по вівторках волонтери прийматимуть чоловічі футболки, шкарпетки та білизну, по четвергах – засоби гігієни, а по суботах – шоколад та сухофрукти.

 

Ініціатива «Допомога Армії України», вул. Наливайка, 5.

Приносити:  резинові тапочки та резинові чоботи. З медикаментів дуже потрібний «Рефортан», а також протизастудні та протигрибкові ліки.

 

Львівський обласний військовий комісаріат, вул. І. Франка, 25

Сюди просять приносити запчастини для автомобілів ГАЗ 66 , КАМАЗ-5410, ЗІЛ 130 та 131, УАЗ 3962, УРАЛ 3962, УРАЛ 4320, автобусів «Еталон», ТАТА 0134, ПАЗ. Як повідомляли у прес-службі ЛОДА, машини ламаються, оскільки їздять на швидкості щонайменше 100 км/год, адже при меншій швидкості одразу потрапляють під обстріл.


Читайте також:
28 Вересня, 2014 20:57
Гість Підтримайте війська спеціального призначення в зоні АТО!
[***]://svyatogor.org.ua/
17 Липня, 2014 21:54
Rost Було б добре вказати "прийомні години" і інших точок, крім короля Данила.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!