Як допомогти ЗСУ сьогодні. Актуальні збори

923 0
Тvoemisto.tv підготувало добірку ініціатив від організацій та небайдужих українців, які збирають необхідне для потреб військових.
фото: генштаб

фото: генштаб

Збір на крила для легіону

Військовослужбовець Ігор Шолтис оголосив збір на крила для легіону «Нахтігаль». Ціль – зібрати 1 млн 800 тисяч гривень. Долучитися можна за посиланням

Збір на «Старлінк»

Волонтер організував збір коштів для військових з підрозділу аеророзвідки, їм потрібен «Старлінк». Посилання на банку. Номер картки банки 5375 4112 1142 9399.

Благодійна лотерея

Блогерка та волонтерка Ірина Симчич організувала благодійну лотерею. Всі зібрані кошти підуть на збір для ЗСУ. Щоб долучитися, потрібно задонатити щонайменше 50 грн на банку в Монобанк. Деталі тут

Збір на дрони

Громадський діяч та волонтер Сергій Стерненко опублікував збір на дрони. Планують закупити мінімум 2000 FPV. Долучитися можна на Монобанку. Карта банки 5375411211094862. Приват 5168745030910761.

Збір на Mavic 3Т та антену

Андрій Сербін з медіа Bihus.info служить у складі батальйону «Берлінго». Бійці виконують бойові задачі на Куп'янському напрямку. І зараз їм дуже потрібен Mavic 3Т та антена ALIENTECH DEIMOX Signal Booster Range Extender з підсилювачем. Команда медіа організувала збір, ціль: 250 000 грн. Посилання на банку. Номер картки банки‍ 5375 4112 1121 2928.

Читайте також: Які спеціалісти потрібні українській армії. Добірка вакансій

Нагадаємо, у ніч на 29 грудня Львівщина, разом з іншими регіонами України, зазнала масованої атаки з боку країни агресора. Цього разу ворог вдався до комбінованого удару: спочатку застосував «шахеди», а в другій хвилі були вже ракети. На жаль, у Львові були влучання. Як наслідок – є загиблий і багато поранених, зруйновано і пошкоджено кілька житлових будинків та соціальних об’єктів, зокрема, школи і дитячий садок. Схожі трагедії трапилися цієї ночі також у Києві, Дніпрі , Одесі, Харкові, Запоріжжі. Деталі про атаку за посиланням

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!