Як економити на поїздках у швидкісних потягах. Інфографіка

3940 0
Плануючи свої мандрівки, пасажири, що користуються потягами швидкісної залізниці, можуть економити власні гроші. Пропонуємо дізнатися більше про програму лояльності, яку пропонують любителям Інтерсіті та Інтерсіті+.
фото: intercity.uz.gov.ua

фото: intercity.uz.gov.ua

Відтак, економити на квитках можуть ті, хто їздить у неперевантажені  дні (вівторок, середа, четвер) та усі, хто купує квитки завчасно: чим більше днів до поїздки – тим більша знижка.

Читайте також: Перший пішов. Як Інтерсіті+ Київ-Львів-Перемишль подолав кордон. Спецрепортаж

Пасажири, які часто мандрують і купують квитки через інтернет, можуть долучитися до системи нарахування бонусів. Для цього достатньо зареєструватися на сайті http://booking.uz.gov.ua/ у розділі «Кабінет Користувача» та надати згоду на участь в бонусній програмі. Вже зареєстрованим користувачам порталу слід надати згоду на участь в програмі в розділі «Профіль».

Читайте також: Упродовж року на вокзалах встановлять квиткові термінали

Нагадаємо, 17 січня у перший рейс через Львів вирушив швидкісний поїзд «Нічний експрес» №149 сполученням Київ-Івано-Франківськ, у складі якого – нові вагони-трансформери.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!