Як гасили пожежу у Львівській обласній лікарні. Фото

3234 1
Складність у роботі рятувальників була в тому, що вогонь надзвичайно швидко поширювався через дерев’яні перекриття та очеретяний настил даху.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області/Facebook

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області/Facebook

Сьогодні, 21 листопада, у Львові загорівся дах головного корпусу обласної лікарні, що на вул. Чернігівській, 7. Пожежу гасили близько 3 годин – повідомлення про пожежу надійшло об 11:27, о 13:10 її локалізували, а о 14:10 – ліквідували.

«Складність пожежі полягала у швидкому тлінні дерев’яного перекриття та очеретяного настилу, що сприяло щільній задимленості на горищі будівлі. Полум’я інтенсивно поширювалося міжпокрівельними пустотами. Аби загасити пожежу вогнеборцям довелося розрізати та зривати металеве покриття даху, й здійснювати проливку осередків горіння», – кажуть у ГУ ДСНС у Львівській області.

Також рятувальники показали фото процесу гасіння пожежі у Львівській обласній лікарні.

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області/Facebook

За оновленими даними, рятувальники евакуювали 276 пацієнтів, 55 працівників та 150 відвідувачів лікарні. Загалом із лікарні евакуювали 481 людину.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина виникнення горіння встановлюється поліцією, що відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі.

Фото прес-служби ДСНС у Львівській області


Читайте також:
21 Листопада, 2018 19:58
Василь Лікарі самі виносили на простинях важкохворих . Операції закінчували попри завісу диму та навколишню паніку.
Респект.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!