На скільки перекриють Сихівський міст у Львові

4633 0
Сихівський міст у Львові повністю перекриють для руху транспорту у середу, 12 листопада, о 09:00 годині. Тут проводитимуть роботи, пов’язані з будівництвом трамвайної колії на Сихів. Закритими будуть усім смуги для руху транспорту, проте хоча б одну з них спробують відкрити вже у п’ятницю.
Фото: panoramio.com

Фото: panoramio.com

Про це tvoemisto.tv розповів начальник служби безпеки руху компанії «Онур», що виконує тут роботи, Борис Вільгуцький.

На прохання пояснити, чому на Сихові розмістили знак із попередженням, що міст буде закритий на 6 днів, натомість у міській раді інформують, що перекриють його лише на три дні, Борис Вільгуцький пояснив: «Міст закриваємо у середу вранці, і він буде закритий до суботи, 22:00. Але ми будемо старатися виконати роботи так, аби уже в п’ятницю відкрити для руху хоч одну смугу, адже розуміємо, що це – великі складнощі для району. Сподіваємось, погода цьому сприятиме».

«Там виконуватимуть роботи з заміни каналізаційних мереж», – пояснив причину перекриття шляхопроводу директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

За його словами, після виконання цих робіт на ділянці від ринку «Санта-Барбари» до моста залишиться тільки покласти плити та облаштувати трамвайні рейки: «Ми погодили, що використовуватимемо рейки австрійського виробництва», - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як інформують в компанії «Онур», транспорт зможе оминати шляхопровід в обох напрямках по вулицях: Липова Алея – Дністерська – Зелена – Сихівська; Навроцького – Зелена – Сихівська; Луганська – Зелена – Сихівська; Хуторівка – Стрийська – Луганська. 

Про рух громадського транспорту буде повідомлено додатково. 

Читайте також: Думки Твого міста: які дороги у Львові найбільше потребують ремонту?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!