Як індик топився: у Львові діти самостійно створили мультик. Відео

12856 0
У Львові у рамках роботи «Школи анімації», що діяла на базі Дитячих клубів Шевченківського району, діти власноруч намалювати і зафільмували історію про те, як індик топився.

Додамо, що на базі Дитячих клубів Шевченківського району діють наступні гуртки: англійської мови, образотворчого мистецтва, декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, сучасного танцю «Диво», секція атлетичної гімнастики, бодібілдінгу та фітнесу, зразковий дитячий хор «Радуниця», секція футболу, театральна студія «АртАкт».

Детальніше про роботу Дитячих клубів Шевченківського району м. Львова читайте тут.

Читайте також: Для дитячих клубів Львова закупили нове обладнання

Нагадаємо, заняття в Дитячих клубах – це не лише гурткова діяльність, а й спільні заходи: майстер-класи різних напрямків, міні-проекти, свята, ігри, любительські змагання, конкурси, а також – екскурсії містом, відвідини спортивних матчів, дитячих розважальних закладів. Заняття в гуртках Дитячих клубів Львова – безкоштовні. Записатися можна безпосередньо у педагога в клубі.   Більше інформації про гуртки Дитячих клубів Львова можна отримати за номерами телефонів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!