Як купити пальне і де взяти паливні картки

58750 0
В Україні продовжується криза з пальним. За прогнозами, дефіцит триватиме до кінця травня. Tvoemisto.tv зібрало кілька порад, як знайти пальне і де взяти паливні карточки.

Як знайти пальне на картах 

Мережі АЗС створили карти, де можна перевірити наявність пального у кожному регіоні України. Такі карти мають ОККО, WOG та UPG. Крім того, таку карту створили на сайті ЛУН, де можна переглянути інформацію про наявність палива на АЗС різних брендів. 

Карта ЛУН

Актуальну карту можна переглянути за посиланням.

Карти на сайтах мереж ОККОWOG, upg, Socar.

Зазначимо, що у Львові створили канали у Телеграм, де водії повідомляють один одному про наявність бензину і дизелю на заправках: канал 1канал 2канал 3.

Як знайти пальне за допомогою мобільних додатків

Кожна мережа АЗС має свій мобільний додаток та сайт, на яких також можна перевірити наявність пального. Там одразу ж вказані ліміти, способи оплати та графік роботи:

  • Заправки WOG – Pride;
  • Заправки ОККО – Fishka;
  • Заправки ANP, Авіас – Energy;
  • Заправки UPG – UPG;
  • Заправки SOCAR – SOCAR level.

Як перевірити наявність пального в додатку / Скрін з мобільного додатку ОККО
 

Де знайти паливні картки

Паливні картки можна придбати онлайн через мобільні додатки. Мережі АЗС мають свої застосунки. Потрібно їх завантажити, прив’язати до нього свою банківську картку, придбати пальне і розпочати пошук АЗС, де можна придбане пальне заправити. Так можна придбати пальне БРСМ, UPG, Авіас, Socar, WOG.

Також можна придбати пластикові паливні картки, проте їх продають у дуже обмеженій кількості.  Фактично придбати такі картки можуть лише юридичні особи – компанії, держпідприємства тощо, уклавши спеціальний договір за фіксованою ціною. Так, наприклад, працює мережа ОККО. Юридичні особи можуть укласти договори і купити певну кількість паливних карток.

Крім того, купити картки можна за допомогою мобільних додатків і віртуальних карток. Так, на АЗС ОККО пальне можна придбати власникам карток Fishka, для WOG – карток Pride.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!