Приміський та міжміський транспорт в області курсує за зміненим графіком

2723 0
Перевізники залучені у допомозі біженцям і пораненим.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Приміський та міжміський транспорт на Львівщині курсує за зміненим графіком, збільшився інтервал руху. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.  

«Міжміський транспорт в області курсує, збільшився інтервал руху, на декілька хвилин, до пів години. Зменшилась кількість транспорту, тому що перевізники забирають людей зі східної частини України, везуть їх до Львова чи до кордону з європейськими країнами», – зазначив Юрій Бучко.

Він зазначив, що близько трьох сотень автобусів, які раніше обслуговували маршрути в області зараз залучені до перевезення біженців. Утім ситуація змінюється щодень.

Люди, які приїздять на Львівщину з інших областей і потребують допомоги, можуть уточнити графік руху окремих автобусних маршрутів або поїздів в Управлінні транспорту та зв’язку Львівської ОДА за номером телефону: (096) 232 8058.  

«Чимало із наших колег уже воюють із ворогом. До прикладу, генеральний директор транспортного концерну «Екопастранс» Ігор Самардак пішов добровольцем захищати Україну. Наш транспорт готовий і залучається до усіх військових потреб. Так само ми не припиняємо перевозити людей як звично. Усіх працівників АТП проінструктували, як діяти у надзвичайних обставинах і за воєнних дій», – додали в Асоціації перевізників Львівщини.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!