Політична реклама

Як лікувати селезінку народним методом

89112 0
Селезінка в організмі людини розташовується під лівою легенею і виконує функцію захисту організму від інфекції. Крім цього вона бере участь в очищенні крові, а також є одним з головних сховищ крові.

Хоча селезінка сприяє кровотворенню, медики називають її ще й «кладовищем еритроцитів» з причини того, що вона вилучає з крові пошкоджені еритроцити та інші компоненти, які перешкоджають здоровій роботі організму, пише Вкурсе.

Симптоми захворювання селезінки:

 — сонливість вдень;

 — погіршення пам‘яті;

 — зниження контролю над собою;

 — загальна слабкість, особливо в ногах, слабкість м’язів;

 — нестійкий апетит;

 — виснаження працездатності мозку (людина може часто сидіти без діла і дивитися в одну точку);

 — збільшення селезінки. Щоб це перевірити, треба в момент вдиху злегка натиснути під лівою реберною дугою.

Зазвичай при серйозних проблемах із селезінкою лікарі йдуть на її видалення, так як людина може жити і без неї. Однак якщо є можливість її лікувати, то все-таки варто зайнятися лікуванням.

Багато лікарі підтримують народне лікування селезінки, так як народні рецепти дають хороший результат.

Народне лікування селезінки.

1. Відвар цикорію. Візьміть 1 ст.л. кореня цикорію і додайте її в склянку гарячої води. Суміш підігрійте на невеликому вогні протягом 10 хвилин і залиште настоятися півгодини. Пити відвар потрібно по 1 ст. л. тричі на день. Відвар заспокоює запалення, володіє протипухлинною ефектом.

2. Настоянка з шишок хмелю. Візьміть 1 ст. л. шишок хмелю і залийте склянкою гарячої води. Зачекайте, поки не сяде осад. Пити треба по 2 столових ложок тричі на день до їди.

3. Настоянка квіток календули та деревію при збільшеній і запаленій селезінці. Візьміть трави в однакових частинах, відокремте 2 ст.л. і заваріть в скляному посуді гарячою водою. Після настоювання пийте по 100 г 4 рази в день після їжі.

4. Сік білокачанної капусти. Нагрійте сік до теплого стану і пийте по півсклянки 3 рази в день за годину до їжі.

5. Гранатовий сік. Пити натуральний гранатовий сік треба тривалий час 2-3 рази на добу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!