Як Львів святкує День міста. Фото, відео

7754 0
Для львів'ян та гостей міста відбулися розваги на будь-який смак: театралізована хода, низка фестивалів, барбекю та багато іншого.
Фото: Євгеній Кравс

Фото: Євгеній Кравс

У святковій ході 6-го травня взяли участь близько двох тисяч осіб, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Серед персонажів – Король Лев та Королева Констанція, дитячі творчі колективи та юні спортсмени, велосипдисти, лицарі в обладунках та учасники фестивалів духових оркестрів.

Перед святковим парадом відбулась Літургія в Соборі святого Юра та урочистий сніданок на пл. Музейній з нагоди Дня міста Львова.

До ходи долучилися львів'яни та гості міста. Підживитися всіх запрошував Berbeque Fest, що проходить у дворі Палацу Потоцьких. 

Святкові заходи до Дня міста триватимуть впродовж кількох днів. Сьогодні в центрі міста відбудеться екуменічна молитва, фестиваль оркестрів та святкові заходи у районах Рясне та Сихів. 

 

 

Читайте також: Спільна екуменічна молитва, фестиваль оркестрів та шаховий фестиваль: як святкуватимуть День міста 7-го травня

 

Опублікувала Зоя Красовська, 

фото: Євгеній Кравс


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!